Ketukangan yang diperoleh daripada pengalaman dan kemahiran

Kami akan bekerjasama rapat dengan anda melalui perundingan profesional untuk memilih bahan dan borang yang sesuai. Pereka bentuk AVEC juga telah mengoptimumkan penglihatan anda supaya ia mempunyai prestasi, gaya dan ketahanan yang mereka mahu sesuai dengan khalayak sasaran anda. Bermula dari lakaran mudah di atas kertas, setiap produk dipalsukan untuk menjadikan visi anda menjadi realiti. Dengan bantuan kami, kami boleh mencari reka bentuk yang tidak melebihi bajet anda dan mencapai matlamat anda.
Perkhidmatan Penyesuaian yang Melibatkan

Reka bentuk kami membimbing anda melalui setiap langkah, daripada mengoptimumkan konsep anda kepada membina produk anda berdasarkan reka bentuk anda. Berikan pandangan dan cadangan profesional tentang semua aspek idea anda dan hapuskan kemungkinan kecacatan dalam reka bentuk anda. Bahan, struktur produk dan gaya warna anda semuanya akan dipertimbangkan dan dibincangkan apabila kami lulus konsep anda. Pada akhir proses, kami boleh membentangkan anda dengan reka bentuk yang indah yang boleh mencapai matlamat anda.
Perkhidmatan Prototaip Pantas Berorientasikan Perniagaan

Membawa konsep produk anda menjadi realiti memerlukan penambahbaikan teliti lakaran awal dan pelbagai ujian kebolehlaksanaan struktur. Sekadar menyediakan lakaran atau model 3D reka bentuk tidak mencukupi, kerana beberapa aspek mungkin terlepas pandang. Prototaip percuma AVEC membantu merapatkan jurang antara konsep dan realiti dengan menunjukkan kepada anda hasil lakaran akhir. Melalui perkhidmatan prototaip komprehensif kami, kami memperhalusi konsep awal anda menjadi produk yang sesuai dengan matlamat anda.
Pembungkusan kustom

Kami boleh mereka bentuk pembungkusan kerana permintaan menyesuaikan pelanggan juga.
Kawalan Kualiti

kami mempunyai pasukan QC yang serius dan bertanggungjawab yang akan melakukan pemeriksaan dalam pengeluaran, sebelum pembungkusan, selepas pembungkusan lengkap untuk semua pelanggan;
Showroom

Bilik pameran kami yang luas memaparkan pelbagai produk tersuai dan menunjukkan keserasiannya dengan sukan yang berbeza. Tarik inspirasi daripada evolusi reka bentuk kami melalui pilihan penyesuaian yang semakin meningkat. Jika anda ingin berkunjung ke bilik pameran kami, kami boleh menempah tempat untuk anda supaya anda boleh merasai sendiri pemilihan produk kami.
Capai Greater Business Heights dengan Bekerjasama dengan AVEC
Mari kita terus berhubung
Dapatkan kemas kini tentang tawaran istimewa jualan dan banyak lagi
Ikuti AVEC
Kami ingin mendengar daripada anda!