Produk kami sesuai untuk sukan dan adegan yang berbeza

Senaman tetap
awak sihat
Yoga
Latihan Kekuatan
Latihan aerobik
Regangkan
Yoga

Mengapa Anda Perlu Mencuba Yoga

Apakah yoga, dan mengapa ia begitu popular? Yoga ialah satu siri regangan dan pose yang anda lakukan dengan teknik pernafasan. Ia menawarkan faedah kuat senaman. Dan kerana yoga adalah lembut, hampir semua orang boleh melakukannya, tanpa mengira umur atau tahap kecergasan anda.
 
Yoga adalah disiplin berusia 5,000 tahun dari India. Ia dibangunkan sebagai amalan untuk menyatukan minda dan badan. Terdapat banyak cabang yoga. Semua gaya yoga boleh membantu mengimbangi badan, minda dan semangat anda, tetapi mereka mencapainya dalam pelbagai cara.
Sesetengah gaya yoga adalah sengit dan bertenaga. Yang lain santai dan bermeditasi. Tidak kira jenis yang anda pilih, yoga ialah cara terbaik untuk meregangkan dan menguatkan badan anda, memfokuskan fikiran anda dan merehatkan semangat anda.
Yoga

Faedah yoga

Yoga boleh menjadikan anda lebih kuat dan lebih fleksibel. Ia adalah cara yang bagus untuk kekal lentur dan bertenaga. Anda juga akan berasa lebih fokus dan berwaspada. Dan yoga boleh membantu anda berasa hebat dan berfungsi dengan lebih baik dalam kehidupan seharian anda.
Pergerakan lembut yoga adalah sebab utama mengapa ia begitu popular. Yoga adalah baik untuk orang yang tidak aktif dalam beberapa ketika. Ia baik untuk orang yang mempunyai keadaan kesihatan tertentu seperti arthritis atau osteoporosis. Anda boleh menukar latihan mengikut keperluan anda.
Tetapi yoga juga bagus jika anda sudah cergas dan mahukan senaman yang mencabar. Apabila anda menjadi lebih kuat dan fleksibel dengan yoga, lebih mudah untuk melakukan jenis senaman lain seperti menari, berjalan atau berenang.
Yoga apa yang boleh membantu anda dapatkan?

Kurangkan risiko anda untuk kecederaan
Setiap pose yoga menyasarkan otot tertentu. Ini membantu anda meningkatkan fleksibiliti anda dan mengurangkan risiko anda untuk kecederaan.

Kurangkan
tekanan
Yoga boleh membantu menenangkan fikiran dan menurunkan tahap tekanan. Ia melakukan ini dengan memfokuskan minda pada masa dan pergerakan.

Meningkatkan anda
kepekatan
Bahagian utama yoga ialah pernafasan berirama dan fokus. Ini boleh membantu anda fokus.

Fahami hubungan minda dan badan
Yoga memerlukan anda menumpukan semua tenaga anda pada setiap pergerakan atau berpose dengan tepat. Ini boleh membantu anda merasakan minda dan badan bekerja bersama.

Mendapat kekuatan dan stamina
Gaya yoga yang lebih bertenaga menggalakkan kekuatan dan stamina.

Meningkatkan keseimbangan dan kestabilan
Pose mengimbangi memerlukan anda menggunakan otot teras anda. Ini boleh membantu anda meningkatkan kestabilan keseluruhan anda.

Menambahbaik
postur
Pose yoga menguatkan dan membuka kawasan ketat badan seperti bahu dan otot bahagian atas belakang. Ini boleh membantu anda mengekalkan postur yang baik.

Membangunkan badan
kesedaran
Yoga memerlukan anda untuk mengecutkan atau mengendurkan otot tertentu semasa anda meregangkan setiap pose. Ini boleh membantu anda menjadi lebih sedar tentang kekuatan dan kelemahan badan anda.
Kami boleh menyediakan produk yang lebih sesuai untuk sukan, bukan hanya barangan am, dan kami mempunyai pasukan reka bentuk yang hebat, pengalaman yang kaya dengan bidang kecergasan dan barangan sukan, membuat acuan 3D untuk mengesahkan kemungkinan pengeluaran besar-besaran; kami mematenkan kebanyakan produk untuk melindungi kesahihan dan daya saing saluran pengedaran;
Latihan Kekuatan

Mengapa anda perlu mencuba latihan kekuatan

Latihan kekuatan boleh membantu anda mengurus atau menurunkan berat badan, dan ia boleh meningkatkan metabolisme anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori dan meningkatkan kualiti hidup anda. Latihan kekuatan boleh meningkatkan kualiti hidup anda dan meningkatkan keupayaan anda untuk melakukan aktiviti harian. Latihan kekuatan juga boleh melindungi sendi anda daripada kecederaan.
 
Otot yang hilang tidak hilang selamanya. Walaupun kehilangan otot mungkin merupakan sebahagian daripada penuaan semula jadi, anda boleh melakukan beberapa perkara untuk memperlahankannya. Adalah lebih baik untuk mula membina otot ketika anda masih muda dan dalam keadaan sihat. Tetapi masih belum terlambat untuk memulakan latihan kekuatan.
Latihan Kekuatan

Faedah latihan kekuatan

Faedah latihan bebanan melampaui sekadar membina otot, ia juga merupakan cara terbaik untuk meningkatkan kesihatan keseluruhan dan boleh membantu meningkatkan prestasi kardio anda juga.
Dua atau tiga sesi latihan kekuatan selama 20 atau 30 minit setiap minggu boleh menghasilkan manfaat kesihatan yang ketara.
Apakah Latihan Kekuatan yang boleh membantu anda dapatkan?

Peningkatan jisim otot
Jisim otot secara semula jadi berkurangan dengan usia, tetapi latihan kekuatan boleh membantu membalikkan arah aliran.

Tulang yang lebih kuat
Latihan kekuatan meningkatkan ketumpatan tulang dan mengurangkan risiko patah tulang.

Fleksibiliti sendi
Latihan kekuatan membantu sendi kekal fleksibel dan boleh mengurangkan gejala arthritis.

Mengawal berat badan
Apabila anda mendapat otot, badan anda mula membakar kalori dengan lebih mudah, menjadikannya lebih mudah untuk mengawal berat badan anda.
Kami boleh menyediakan produk yang lebih sesuai untuk sukan, bukan hanya barangan am, dan kami mempunyai pasukan reka bentuk yang hebat, pengalaman yang kaya dengan bidang kecergasan dan barangan sukan, membuat acuan 3D untuk mengesahkan kemungkinan pengeluaran besar-besaran; kami mematenkan kebanyakan produk untuk melindungi kesahihan dan daya saing saluran pengedaran;
latihan aerobik

Mengapa anda perlu mencuba latihan aerobik

Senaman aerobik mengurangkan risiko banyak keadaan, termasuk obesiti, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, diabetes jenis 2, sindrom metabolik, strok dan jenis kanser tertentu. Senaman aerobik menahan berat, seperti berjalan, membantu mengurangkan risiko osteoporosis.
 
Senaman aerobik yang kerap meningkatkan kecergasan kardiovaskular anda dengan meningkatkan kapasiti anda untuk menggunakan oksigen. Ia melakukan ini dengan meningkatkan kapasiti jantung anda untuk menghantar darah (dan seterusnya oksigen) ke otot. Ini terbukti dalam kadar denyutan jantung berehat yang lebih perlahan, dan kadar denyutan jantung yang lebih perlahan untuk intensiti senaman yang sama.
Dengan peralatan AVEC, anda boleh mengawal laluan pergerakan dan memadankan jumlah daya dengan kekuatan otot, kemudian badan boleh mendapatkan senaman yang lebih cekap dan selamat.
latihan aerobik

Faedah latihan aerobik

Terdapat banyak faedah untuk bersenam dengan senaman aerobik. Senaman aerobik membantu badan anda memaksimumkan oksigen dalam darah anda; ia meningkatkan aliran darah ke otot anda, dan juga melebarkan saluran darah anda.
Badan anda juga akan mengeluarkan endorfin apabila anda mengambil bahagian dalam senaman aerobik, yang akan menggalakkan rasa kesejahteraan yang lebih baik.
Apakah latihan aerobik yang boleh membantu anda?

Memperbaiki penyaman kardiovaskular

Mengurangkan risiko penyakit jantung

Merendahkan tekanan darah

Meningkatkan HDL atau kolesterol "baik".

Membantu mengawal gula dalam darah dengan lebih baik

Membantu dalam pengurusan berat badan dan/atau penurunan berat badan

Memperbaiki fungsi paru-paru

Mengurangkan kadar denyutan jantung berehat
Kami boleh menyediakan produk yang lebih sesuai untuk sukan, bukan hanya barangan am, dan kami mempunyai pasukan reka bentuk yang hebat, pengalaman yang kaya dengan bidang kecergasan dan barangan sukan, membuat acuan 3D untuk mengesahkan kemungkinan pengeluaran besar-besaran; kami mematenkan kebanyakan produk untuk melindungi kesahihan dan daya saing saluran pengedaran;
Latihan aerobik

Produk sukan berkaitan

menghulurkan

Mengapa regangan itu penting

Anda mungkin menganggap regangan sebagai sesuatu yang dilakukan hanya oleh pelari atau gimnas. Tetapi kita semua perlu meregangkan diri untuk melindungi mobiliti dan kemerdekaan kita. "Ramai orang tidak faham bahawa regangan perlu berlaku secara tetap. Ia sepatutnya setiap hari," kata David Nolan, ahli terapi fizikal di Hospital Besar Massachusetts yang bersekutu dengan Harvard.
 
Regangan memastikan otot fleksibel, kuat dan sihat, dan kami memerlukan fleksibiliti itu untuk mengekalkan pelbagai gerakan dalam sendi. Tanpa itu, otot menjadi pendek dan menjadi ketat. ... Itu meletakkan anda berisiko untuk sakit sendi, ketegangan dan kerosakan otot.
menghulurkan

Kebaikan Regangan

Regangan memastikan otot fleksibel, kuat dan sihat, dan kami memerlukan fleksibiliti itu untuk mengekalkan pelbagai gerakan dalam sendi. Tanpa itu, otot menjadi pendek dan menjadi ketat.
Kemudian, apabila anda memanggil otot untuk aktiviti, mereka lemah dan tidak dapat memanjangkan sepanjang jalan. Itu meletakkan anda berisiko untuk sakit sendi, ketegangan, dan kerosakan otot.
Apakah Stretch boleh bantu anda dapatkan?

Mengurangkan kekejangan otot dan meningkatkan julat pergerakan
Regangan membantu meningkatkan julat pergerakan anda, yang mungkin juga memperlahankan degenerasi sendi anda.

Boleh mengurangkan risiko kecederaan anda

Membantu melegakan kesakitan dan kesakitan selepas bersenam
Selepas senaman yang keras, meregangkan mxuscles anda membantu mengekalkannya longgar dan mengurangkan kesan memendek dan mengetatkan yang boleh menyebabkan sakit dan sakit selepas bersenam.

Memperbaiki postur
Meregangkan otot-otot punggung bawah, bahu dan dada membantu memastikan punggung anda berada dalam penjajaran yang lebih baik dan memperbaiki postur anda.

Membantu mengurangkan atau menguruskan tekanan

Mengurangkan ketegangan otot dan meningkatkan kelonggaran otot
Otot yang tegang secara kronik cenderung untuk memutuskan peredarannya sendiri, mengakibatkan kekurangan oksigen dan nutrien penting. Regangan membolehkan otot anda berehat.

Meningkatkan kecekapan mekanikal
Meningkatkan kecekapan mekanikal dan prestasi fungsi keseluruhan.

Menggalakkan peredaran
Regangan meningkatkan bekalan darah ke otot dan sendi anda, yang membolehkan pengangkutan nutrien yang lebih besar.
Kami boleh menyediakan produk yang lebih sesuai untuk sukan, bukan hanya barangan am, dan kami mempunyai pasukan reka bentuk yang hebat, pengalaman yang kaya dengan bidang kecergasan dan barangan sukan, membuat acuan 3D untuk mengesahkan kemungkinan pengeluaran besar-besaran; kami mematenkan kebanyakan produk untuk melindungi kesahihan dan daya saing saluran pengedaran;
Regangkan

Produk sukan berkaitan

Capai Greater Business Heights dengan Bekerjasama dengan AVEC
Mari kita terus berhubung
Dapatkan kemas kini tentang tawaran istimewa jualan dan banyak lagi
Ikuti AVEC
Kami ingin mendengar daripada anda!